І смішно, і страшно: У російському Томську ванна "втекла" від господаря і мало не збила дітей (відео)

У російському Томську від чоловіка "втекла" акрилова ванна, яка на своєму шляху мало не збила кілька дітей, передають Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал "Підйом", відео інциденту очевидці опублікували в соціальних мережах. На кадрах видно, як чоловік біжить за ванною, яка котиться по слизькій дорозі з невеликого схилу. В один момент господар практично зловив її, але спіткнувся і ще сильніше підштовхнув, та так, що ванна набрала швидкість і ледь не збила дітей, що стояли на тротуарі: їм довелося відскочити в сніг.

Зрештою зупинив "втікачку" замет на дорозі, куди вона вилетіла по пішохідному переходу. Власник акуратно покотив її назад. Користувачів у соцмережах потішило те, що сталося: "Зимові Олімпійські ігри вважаю відкритими!", "Прямо як в Мойдодирі від мужика все втекло!", "І смішно, і страшно", - коментували росіяни.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...