І це ще не всі її "досягнення": На Полтавщині мати трьох дітей займалась сексом із школярем та вирощувала канабіс

У Полтавській області до іспитового терміну засудили жінку, яка займалась сексом із підлітком. Також жінку звинуватили у крадіжці та вирощуванні канабісу. Про це йдеться у вироку Глобинського районного суду Полтавської області, передають Патріоти України.

За даними суду, мати трьох дітей, яка позбавлена батьківських прав, у березні 2023 року регулярно займалась сексом із хлопцем, якому не виповнилось 16 років. У матеріалах суду вказано, що це було за його згоди. Також жінку звинуватили у тому, що вона вирощувала канабіс та вкрала мікрохвильову піч.

На суді жінка провину визнала та розкаялась. Суд визнав її винною за ч.1 ст.156, ч.2 ст.309, ч.4 ст.185 України та засудив до 1 року іспитового терміну.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...