"І ці люди нас критикують за декомунізацію": Українців повеселило фото пам'ятника Кірову в Донецьку

Сергій Кіров "засумував" без уваги та вирішив декомунізуватися самостійно.

В окупованому бойовиками Донецьку руйнується пам'ятник радянському діячеві Сергію Кірову, вбитому в 1934 році в Ленінграді. Світлини опублікували в соцмережах, повідомляють Патріоти України.

"Пам'ятнік Кірову біля однойменного заводу потихеньку декомунізують", - прокоментував фото користувач Necro Mancer.

"У Донецьку біля зруйнованого і пограбованого заводу "Донецьккокс" розвалюється такий же, нікому не потрібний, пам'ятник Кірову. І ці люди критикують нас за декомунізацію", - написав український журналіст і учасник переговорів щодо Донбасу Денис Казанський.

"Декіровізація під коксом", "Видно, що пам'ятник - лайно. Не те, що київський Ленін, якого кувалдою не могли розбити", - пишуть коментатори.

В Єгипті біля пірамід Гізи археологи виявили загадкові аномалії

вівторок, 14 травень 2024, 17:57

Команда археологів в Єгипті зробила незвичайне відкриття - вони виявили недалеко від пірамід Гізи L-подібну структуру та ще кілька аномалій. Про це пише HeritageDaily. Як зазначається, археологи виявили в районі пірамід Гізи L-подібну структуру. Можлив...

Частину українців можуть позбавити субсидій - ось що потрібно зробити до 1 липня

вівторок, 14 травень 2024, 17:49

У 2024 році до 1 липня необхідно звернутися за продовженням житлових субсидій тим, хто одночасно відповідає ряду критеріїв, включаючи проживання на тимчасово окупованих територіях чи в зонах активних бойових дій. Це можна зробити особисто, поштою або о...