"Й** вашу мать! Ви вимагаєте колосальні кошти за пасажирські перевезення, а самі не можете замінити трубу, якій 30 років?! Серйозно?!": "Укрзалізниця" потрапила в скандал через потоп у поїзді (відео)

16 травня в поїзді "Укрзалізниці", який рухався напрямком Рахів - Одеса, стався прорив труби, вагон затопило водою. Про це повідомив у Facebook пасажир поїзду Андрій Мрига, опублікувавши фото та відео затопленого вагону, передають Патріоти України.

"Й** вашу мать! Поїзд 026 "Рахів-Одеса", Ви вимагаєте колосальні кошти за пасажирські перевезення, а самі не можете замінити трубу, якій 30 років ?! Ви серйозно?!", - написав пасажир.

За його словами, труба тріснула при різкому поштовсі вагону. "Сморід нестерпний Але винним зроблять чергово по вагону як завжди, бо це його вагон. Про те чи не втечете Укрзалізниця від відповідальності? Чи може купите обіцяні нові вагони?", - пише Андрій.

Також він повідомив, що пасажирам було запропоновано переміститись в інший вагон. На проміжній станції у Івано-Франківську вагон провітрили і висушили. "До персоналу питань немає, але досі лишається загадкою, чому даний вагон експлуатується", - підсумував пасажир УЗ.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...