"І за оцих п***рів у Києві воює армія": Кохана загиблого героя України різко відреагувала на рейд ТЦК на концерті "Океану Ельзи"

Керівниця медичної служби "УЛЬФ" окремого батальйону "Вовки Да Вінчі" ім. Дмитра Коцюбайла, кохана загиблого героя України Да Вінчі Аліна Михайлова доволі жорстко висловилася про учорашню облаву ТЦК на відвідувачів концерту "Океану Ельзи". І розкритикувала вона саме чоловіків, які прийшли на концерт. Про це Михайлова написала в Instagram-сторіз, передають Патріоти України.

"… що ви, як дєла? Особливо порадували всі наші ура-патріоти…, які вскрились і яким дуже не подобається, що на 11 рік війни мамкиних пі***єк забирають з концертів співаків ТЦК. Забирають у той самий час, коли паралельно йде війна за нашу свободу, націю, нашу країну", – емоційно відреагувала військова.

Михайлова зазначила, що саме ці люди у 2022 році волали про порятунок, а тепер кричать: "Ганьба поліції та армії". "І це все ті самі люди, які в 2022 верещали "сонечки, зайчики, спасіть нас від росіян, в 2024 кричать: "Ганьба поліції, армії"? Дякую, дуже обнадійливо і мотиваційно. І ви кажете, армія воює за оцих п***рів у Києві?", – написала кохана загиблого героїня України Да Вінчі.

Поліція прибула лише за годину: У США натовп виніс товари з вантажного потяга, що зупинився на перехресті (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:54

У Чикаго, США, відбулося пограбування вантажного потяга, коли він пригальмував, очікуючи на свою колію. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, повідомило видання NBC Chicago, передають Патріоти України. Інцидент стався в районі Остін посеред дня. Зазначається, ...

"Таких заклинань ще ніколи не чули": У Києві зупинили порушницю ПДР у стані наркотичного сп'яніння (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:20

У Києві правоохоронці затримали водійку легковика, яка, як виявилось, перебувала за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Своє спілкування з інспекторами жінка розпочала з лайки та прокльонів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив перший заступник...