І загримів в СІЗО: Хлопець після сварки обклеїв місто інтимними фото дівчини, за що поплатився

Хлопець помстився колишній коханій і розклеїв на вулицях міста Кривий Ріг в мікрорайоні Інгулець фото екс-подружки інтимного характеру, повідомляють Патріоти України.

Крім того, він опублікував в інтернеті відео статевого акту з нею, яке знімав на приховану камеру. Тепер молодику "світить" кримінальна покарання відповідно до ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу.

До правоохоронців звернулася мама дівчини і розповіла про інцидент. Слідчі Інгулецького відділення поліції 9 квітня провели обшук у підступного ревнивця і вилучили фотографії оголеної дівчини, ноутбук і жорсткий диск із відеороликами. Крім того, у нього виявили марихуану. Повідомляється, що зловмисник працює на одному з ГЗКів.

Дії хлопця по відношенню до колишньої дівчини були кваліфіковані як ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження кіно - і відеопродукції порнографічного фарактера. За злочин його можуть позбавити волі на 5 років. В даний час слідство триває.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...