"І жодного в масці, всі здорові, б*ять": У Росії тисячі солдатів брали участь у підготовці до параду (відео)

У Росії, попри пандемію коронавірусу та введення обмежувальних заходів, триває підготовка до параду 9 травня, в якій одночасно брали участь близько 15 тис. військовослужбовців. Відповідне відео з’явилося в російських Telegram-каналах, передають Патріоти України.

На відео показано, як у Москві тисячі військових вишикувалися в щільні ряди. При цьому на них немає медичних масок та інших засобів індивідуального захисту. «Скільки тут, тисяч? 15 тисяч? А говорили, б#ять, більш ніж 50 не збирати. І жодного в масці, всі здорові, б#ять», – каже чоловік на відео.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...