І знову проблеми дуже серйозні: Проти Єфремова завели ще одне провадження

Поки російський актор відбуває суворе покарання в колонії загального режиму, проти нього завели ще одну справу, повідомляють Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Виявилося, що Михайло Єфремов заборгував величезну суму податковій інспекції. Журналісти з'ясували, що кілька тижнів тому Федеральна податкова служба Росії заморозила рахунки фонду імені Олега Єфремова - батька актора.

Організація займалася вечорами пам'яті Олега Єфремова, а його син не платив податки - тепер він знаходиться у в'язниці, щоправда, зазначається, що суму боргу недавно погасили, з рахунків Михайла зняли обмеження, але з'ясувалося, що Єфремов погасив далеко не всі борги. Як зазначають податківці, за актором числиться борг у розмірі 117000 рублів, і днями проти Єфремова завели ще одне виконавче провадження.
Також журналістам вдалося дізнатися, що родичі Єфремова не встигли заплатити податок на майно у встановлений термін - до 1 грудня, і зараз у них набігають великі пені. Відомо, що Єфремов є власником кількох квартир, щорічно він платить за них податки в розмірі 70000 рублів. Крім цього, родичі актора досі не заплатили податок на транспорт -порядка 60000 рублів. Це може означати, що у актора серйозні проблеми з фінансами.

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...

Важливий крок: У Міноборони розповіли, чи запрацює 18 травня е-кабінет для оновлення військових даних

субота, 18 травень 2024, 8:24

Електронний кабінет військовозобов'язаного запрацює 18 травня, коли новий закон про мобілізацію офіційно набере чинності. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна в ефірі "Радіо Свобода". Він підтвер...