"Я - чучело вечірнє": Актор "Кварталу 95" створив кумедну пародію на Чичеріну (відео)

Актор Студії "Квартал 95", гуморист Юрій Великий потішив українців новою кумедною пародією на злобу дня, повідомляють Патріоти України.

Цього разу в центрі уваги артиста опинилася одіозна російська співачка-путіністка Юлія Чичеріна та її нещодавнє дивне звернення до українців та воїнів ЗСУ. "Ми довго терпіли, коли на Донбасі розстрілювали наших бабусь в городах та електриків на стовпах", "пораджу укропам – здавайтеся, всі ваші гріхи вимерзнуть у наших гулагах", - такі "перли" видає у відео Чичеріна.

У пародії Великий спародіював саму путіністку, поставши у ролику в чорній балаклаві та у пледі з леопардовим принтом. "Всім привіт. Я чучело вечірнє, ой, Юлія Чичеріна", - почав пародію Великий. Гуморист також обіграв "звинувачення" співачки у розстрілі "бабусь в городах" та "електриків на стовпах":

"Ми довго терпіли, коли на Бомбасі розстрелювали наших електриків в городах і бабусь на стовпах. І стовпи на електроплечах бабушків та електричних городників", - каже Великий в ролі Чичеріної.

Юрій також висміяв вкидання російської пропаганди про те, що у Європі їдять корм котів та собак: "Ви вже докотилися до того, що харчуєтеся кормом для котів. Тих самих котів, яких ви вже давно з'їли, щоб безкарно харчуватися їхнім кормом. Я знаю, про що кажу. Мені розповіли мої друзі з Європи. А у мене їх там, слава богу, не багато, не мало, не скільки", - каже Чичеріна в образі Великого.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...