"Я - клоун, а не опозиціонер": Єфремов зізнався у любові Путіну

Президента РФ артист нібито поважає, незважаючи на те, що декламував про нього сатиричні вірші.

Михаїла Єфремова періодично відвідує адвокат Ельман Пашаєв. 26 червня він зайшов, щоб дізнатися про самопочуття актора, а той у свою чергу попросив захисника передати неоднозначне послання. Про це інформує видання "Московський комсомолець", передають Патріоти України.

"Справа в тому, що мені регулярно телефонують ваші колеги-журналісти з України і задають різні питання про те, чи не бачу я збігу в тому, що фатальне ДТП за участю Михайла відбулося напередодні виборів. Деякі з них вважають кримінальну справу політичною", - зазначив адвокат.

Підзахисний не став мовчати і висловив свою думку щодо даного питання. Він стверджує, що в його справі немає ніякої політичної підоснови. За кермо в той вечір він сів за своїм бажанням і ні з ким цей момент не обговорював.

Також він зазначив, що не має відношення до опозиції і до політики. При цьому Путіна артист поважає, незважаючи на те, що декламував про нього неоднозначні вірші. "Чому я повинен погано ставитися до людини, яка нас годує - нас, людей мистецтва, діячів кіно. Адже всі ми пам'ятаємо, в якому занепаді була культура раніше", - зазначив Єфремов.

Внесення змін до Конституції Михайло коментувати не став. Сказав лише, що в подібних питаннях зовсім не розбирається. Коли у нього запитали про вірші, де той критикує владу, то Михайло відповів: "Я артист, клоун, а не опозиціонер. Це моя робота".

За читання чужих віршів він отримував гроші. Його абсолютно не цікавило - погано це чи добре, адже такого роду вірші писали про Горбачова, Єльцина і про інших політичних діячів.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...