"Я - людина аполітична": Легендарний чеський спортсмен відмовився повертати Путіну його подарунок

Колишній форвард збірної Чехословаччини та словацький тренер Йозеф Голонка зізнався, що подарунок, який отримав від президента Росії Володимира Путіна, має досі вдома. 2020 року Голонці посол Росії у Словаччині урочисто подарував светр "Нічної хокейної ліги", в якій грає глава Кремля, передають Патріоти України.

Голонка не бачить причин щось робити з презентом, бо переконаний, що не можна змішувати політику зі спортом. "Я аполітична людина. Моя політика полягала в тому, щоб перемагати та радувати публіку. Я добре сховав цю майку вдома. Для мене було великою честю мати можливість спілкуватися з Путіни таким чином", – цитує Голонку cas.sk.

У той же час інший знаменитий чеський хокеїст Домінік Гашек заявив, що будь-яка робота громадянина Чехії в РФ – це підтримка тамтешнього режиму та війни в Україні.

"Маю визнати, що Гашек мене дуже здивував. Цікаво, що Ягр, який є третім найкращим гравцем в історії НХЛ, публічно не коментує цю тему. У мене були і вороги, і друзі серед росіян. Також серед шведів. Ми завжди мирилися на льоду. Але потім ми сіли та пригостили дітей вином", – зазначив Голонка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...