"Я - Спайдермен 2.0": Еліна Світоліна назвала суперздібності зіркових українських тенісисток

Найкраща тенісистка нашої країни Еліна Світоліна дала суперсилу представницям збірної України на Кубку Біллі Джин Кінг. У інтерв'ю Setanta Sports Еліна розхвалила своїх колег по збірній, передають Патріоти України.

— Почнемо з Лесі Цуренко.

— Леся — залізна, можна так сказати.

— Якщо згадати її матч з Богдан минулого року — то так, залізна.

— Так. Юля — вона дуже швидко бігає. Вона буде Флеш.

— Сестри?

— Мабуть, хтось із них буде, як оцей, який зникає. Тому що коли граєш пару, ти такий у сітці десь там бігаєш, бігаєш — оп, вибігаєш. Тому, мабуть, якісь там, які можуть зникати.

— А для себе?

— Не знаю, мабуть, треба запитати в дівчат. Я якось так не можу себе… Які там ще є?

— Спайдермен — витягнути з будь-якого кута будь-який м’яч і повернутися знову.

— (сміється) Ну, мабуть, Спайдермен. Але зараз вже такий Спайдермен 2.0, — сказала Світоліна.

Нагадаємо, що 12−13 квітня збірні України та Румунії проведуть матч на Кубку Біллі Джин Кінг. Зазначимо, що до складу нашої команди входять Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Людмила Кіченок, Юлія Стародубцева та Надія Кіченок, а капітаном є Михайло Філіма.

"Порочне коло": Вчені розповіли, чому люди ненавидять одне одного

четвер, 16 травень 2024, 9:47

Багато хто з нас коли-небудь висловлював комусь сильну неприязнь або навіть говорив: "Я тебе ненавиджу". Хоча слово "ненавиджу" часто трапляється у звичайній розмові, наприклад, "ненавиджу броколі", насправді ми висловлюємо найрізноманітніші почуття - ...

Підзабута трагедія українського народу: СРСР затопив понад 230 сіл під час утворення шести водосховищ на Дніпрі (дослідження)

четвер, 16 травень 2024, 9:46

Компенсація за втрачене житло та господарство, як водиться, часто-густо була символічною. Затоплені села зазвичай лежали під крутим правим берегом Дніпра, часто в ярах із проточною водою та унікальним мікрокліматом . СРСР під час будівництва шести вод...