"Я б йому нічого не говорив, а просто застрелив би": Стаховський висловився про зустріч з Путіним

Український тенісист Сергій Стаховський офіційно закінчив професійну кар'єру. В італійському Турині він відвідав урочисту церемонію вшанування гравців, які завершили кар'єру в цьому сезоні, передають Патріоти України.

Церемонія відбулася під час Підсумкового турніру ATP. І на неї Стаховський прибув у формі Національної гвардії України.

"У мене не було іншого вибору, як приєднатись до захисту нашої країни на початку війни. Вийти у цій формі – це був єдиний варіант, за умов якого я б міг бути тут. У моїй країні триває війна і через кілька тижнів я повернуся на фронт. Я дуже вдячний АТР, що вони дозволили мені бути одягненим саме так", – розповів тенісист.

Щодо самої війни, то Стаховський переконаний, що Україна зуміє повернути собі всі території, які до цього окупувала Росія. От тільки навіть після закінчення війни миру між Україною та Росією не буде.

"Це буде неможливо для цілих поколінь українців і росіян. Немає виправдань тій величезній кількості людей, яких Путін замучив і вбив", – наголосив Стаховський.

Щодо російського диктатора Владіміра Путіна, то йому краще не попадатися віч-на-віч зі Стаховським. "Я б, напевно, мав у руках пістолет, я б йому нічого не говорив, а просто застрелив би", – коротко резюмував Стаховський.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...