"Я бойкотував їх ще з 2014 року": Відомий продюсер після скандалу обізвав братів Меладзе

Український продюсер Михайло Ясинський після скандалу з Валерієм Меладзе і його жалюгідних виправдань за фразу "Героям слава!" висловився про зіркових братів. І Валерія, і Костянтина він назвав устрицями і пояснив, чому бойкотував їх ще з 2014 року. На своїй сторінці в Facebook він згадав кілька моментів, пов'язаних з братами Меладзе, передають Патріоти України.

"Коли в 2004 році брати Меладзе в інтерв'ю говорили, що колишня солістка "ВІА Гри" Лобода, яку старший (Костянтин Меладзе, - ред.) використовував, - тимчасове непорозуміння, і її скоро забудуть, я злився. Коли після 2014 року один з братів примудрився всидіти одночасно в журі українського відбору на Євробачення і в журі російського шоу "Голос", я бісився", - почав розповідь Ясинський.

Він згадав і те, як Валерій Меладзе у 2021 році був топовим артистом на найкрутішому українському фестивалі Atlas Weekend. "Тоді я вже реготав і сварився з колегами. Зараз я впевнений в тому, що завжди правий", - додав продюсер.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...