"Я буду кричать": У суді щодо підозрюваної у вбивстві Шеремета сталася масова бійня (відео)

Суд щодо скарги "Лиси" закінчився бійнею

В Апеляційному суді Києва в п'ятницю, 20 грудня, де повинні були розглянути скаргу підозрюваної у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета лікарки Юлія Кузьменко, трапилася масова бійка, передають Патріоти України.

Прокурори так і не з'явилися на засідання. Жінка в свою чергу відмовилася залишати залу, незважаючи на те, що суд перенесли на 24 грудня.

"Я не поїду звідси, поки не буде засідання. Я буду кричати і чіплятися за все, що завгодно. Я маю право на це засідання", – заявила підозрювана волонтер "Лиса".

Активісти, які прийшли підтримати Кузьменко, блокували зал засідань і кричали "Ганьба!" Туди також прибули близько 15 співробітників поліції особливого призначення, які штурмували приміщення. Між учасниками подій виникла сутичка. Кузьменко та її адвоката в примусовому порядку вивели із залу. Підозрювану відправили назад у СІЗО.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...