"Я буду скаржитися Байдену!": Поліція Одеси спіймала американця, який гуляв у майці з російським триколором (відео)

В Одесі правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності 26-річного іноземця за порушення громадського порядку під час урочистостей в центрі міста, повідомляють Патріоти України із посиланням на пресслужбу регіональної поліції.

Правоохоронці повідомили, що в понеділок, 23 серпня під час розгортання прапора України на Потьомкінських сходах чоловік поводився зухвало і провокував конфлікт з громадянами, що приєдналися до заходу. «Не реагуючи на вимоги правоохоронців припинити протиправні дії, чоловік намагався втекти, після того, як його запросили до відділення поліції», – йдеться в повідомленні.

Чоловік дав пояснення з цього приводу в територіальному відділенні поліції, в його відношенні будуть складені протоколи за статтями 173 (дрібне хуліганство) і 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Telegram-канал Odessa SityNews опублікував пояснення іноземця під час затримання, в яких той каже, що живе в США і не робить нічого поганого, а «просто гуляє». «Ви, хлопці, затримали мене, я громадянин Америки, я повинен буду зв'язатися з Джо Байденом. Так ви поводитеся з туристами? Я не робив нічого поганого, просто гуляв і був затриманий поліцією. Це і є свобода в Україні? У мене з собою немає зброї, нічого», – заявив він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...