"Я була в нього закохана, а він у мене": Ще одна зірка Playboy розповіла про зв’язки з Дональдом Трампом

Карен Макдугал познайомилась з майбутнім президентом, коли їй було 35 років

Колишня модель Playboy Карен Макдугал — одна з жінок, мовчання якої намагався купити Дональд Трамп. Одіозний політик і бізнесмен заперечує, що в нього були тривалі стосунки з фотомоделлю. Так, коротка інтрижка, про яку він нібито тут же забув. Карен, якій зараз 52 роки, розповіла свою версію в інтерв'ю британській газеті The Daily Mail.

52-річна ексмодель Playboy Карен Макдугал

До речі, своєю історією Макдугал поділилася з журналістами вже вдруге. Перший раз виявився невдалим. Американський таблоїд заплатив їй 150 тисяч доларів з умовою, що вона більше нікому не розповість подробиці стосунків із Трампом. Карен погодилася, а матеріал так і не був опублікований. Сталося це в розпал передвиборчої президентської кампанії 2016 року. Як відомо, Трамп тоді переміг на виборах. Його суперницею була Гілларі Клінтон.

Тоді ж 130 тисяч доларів за мовчання отримала порнозірка Стормі Деніелс. Тепер Трамп віддувається за це. Проти нього висунуто офіційні звинувачення у скоєнні кримінального злочину — гроші для Стормі він провів як витрати на послуги адвоката і спотворив тим самим податкову звітність.

З Макдугал Трамп, схоже, діяв більш вивертливо.

То що ж було між процвітаючим одруженим бізнесменом і фотомоделлю чоловічого журналу?

Карен розповідає, що познайомилася з Дональдом на вечірці Playboy. Було це 17 років тому. Це був справжній роман. Їхні стосунки тривали щонайменше 10 місяців.

«Я була в нього закохана, а він у мене. Він сам постійно зізнавався мені у своїх почуттях. Знайомив з усіма своїми друзями..» — згадує Макдугал.

«Під час першої зустрічі він бігав за мною як цуценя. Усе намагався привернути мою увагу. Це почали помічати інші учасники вечірки. Трамп попросив свого охоронця взяти в мене номер телефону. Він зателефонував мені через кілька днів і запросив на вечерю. Спочатку мені стало соромно — я знала, що він одружений. Але потім мені стало байдуже…», — стверджує Карен.

Вечеря закінчилася в ліжку. Усе було чудово, але потім Трамп раптом запропонував їй гроші. Макдугал була ображена. Вона більше не хотіла з ним зустрічатися.

Але Трамп був наполегливий. Зрештою вона знову прийняла його запрошення повечеряти.

Карен поставила йому умову — вона сама платитиме за номери в готелях і квитки, якщо вони кудись поїдуть разом. Дональд погодився. Але незабаром він став давати їй готівку. Вона махнула рукою.

У їхніх стосунках її дратувало те, що Трамп постійно хвалився своїми інтрижками з іншими жінками. Макдугал не хотіла вірити в ці історії. Однак Карен стала розуміти, що вона не одна у Дональда.

Вона вирішила завершити з ним роман під тиском з боку своєї матері. Та була всього на шість днів старша за Трампа і постійно говорила про це доньці. А тут ще Карен познайомилася з Брюсом Віллісом. Актор був молодший, привабливіший, та ще й неодружений.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...