"Я був дуже злий на росіян, тому не міг допомагати тільки гуманітаркою": Помер доброволець зі США, який отримав поранення на Харківщині (фото)

На фронті загинув доброволець Інтернаціонального легіону Скайлер Грег. Про це повідомляє американське видання The Daily Beast, передають Патріоти України.

23-річний мешканець штату Вашингтон вступив до Інтернаціонального легіону в квітні цього року, попри те, що його батько, Стів Грег, був проти такого рішення. Тоді Скайлер казав, що був шокований звірствами Росії в Україні і вирішив допомогти.

"Звичайно, я міг би працювати з гуманітарною допомогою, але я був дуже злий. Я був настільки злий через російське вторгнення, тому не міг просто працювати на складі", — казав тоді хлопець.

Вже у червні він отримав поранення під час визволення Харківської області, лікувався у військовому шпиталі. Після одужання він знову повернувся до лав легіону. Наприкінці жовтня його батько, Стів Грег, отримав повідомлення від його командира про загибель сина. Він сказав, що Скайлер загинув як герой та був дуже хоробрим.

"Представник української армії, який не захотів називати своє ім'я, розповів The Daily Beast, що він чув, що Скайлер загинув на північному сході України, коли солдати з Інтернаціонального легіону потрапили під артилерійський обстріл в останній тиждень жовтня. Кілька людей отримали поранення під час нападу", — пишуть The Daily Beast.

Ймовірно, це сталося на сході Куп'янського району, де досі тривають бої або в Луганській області, поблизу міста Сватове.

Значно довші за саму власницю: Українка увійшла до Книги рекордів за найдовше волосся у світі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 5:00

35-річна художниця та модель Алія Насирова, родом з України, потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся. Його довжина сягає 2 м 57 см і 33 мм. Завдяки розкішним пасмам жінку називають "Рапунцель". . Загалом волосся Наси...

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...