"Я був на Майдані, і це було моєю великою помилкою": Український музикант зробив скандальну заяву (відео)

Музикант заявив, що після подій 2014 року рівень життя простих українців не підвищився, а впав.

Скандальний український музикант, засновник гуртів "Нерви", Quest Pistols і "Гриби" Юрій Бардаш шкодує про те, що брав активну участь в Євромайдані. Про це знаменитість повідомив в інтерв'ю для YouTube-програми "Антипод", передають Патріоти України.

За словами Бардаша, після подій 2014 року рівень життя простих українців не підвищився, а впав. Музикант висловив невдоволення тим, що зараз суспільство "гниє і тухне", але нікому до цього немає діла.

"Як тільки цей заміс почався, я перший тут був. У мене був офіс на Прорізній. Ось так гроші давав. Я був на Майдані й скажу тобі, що це було моєю великою помилкою. Мене тоді це дуже сильно хитнуло. Але це все непотрібно було. Після цього країна за 5 років стала гірше жити. Це моя думка, я можу помилятися. Але те, що у людей похилого віку зменшилася пенсія на третину – це жесть. Суспільство гниє, тухне, хворіє, людям похилого віку – п**да. І це відтоді... Скільки людям ще чекати? Вони вмирають кожного дня. Рівень маразму в країні зашкалює", – заявив Бардаш.

Водночас музикант заявив, що любить Україну, її народ та закликає всіх "об'єднуватися і займати саморозвитком".

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...