"Я думаю, нам всем надо покаяться": Зрадники України із ЗСУ зганьбилися на росТБ (відео)

Олександр Мединський

В ефірі пропагандистського російського телебачення виступили зрадники України, які перейшли воювати на сторону ворога. Вони закликали до миру з окупантами і безпідставно звинуватили ЗСУ у військових злочинах, повідомляють Патріоти України.

Поплічники окупантів з'явилися на каналі "Росія 24". Примітно, що серед них був скандально відомий ексучасник АТО Олександр Мединський.

"Я вважаю, що неприйнятно в цьому конфлікті когось одного ставити на коліна. І це не буде правильно, тому що ця війна буде тривати нескінченно. Були помилки з обох сторін. Давайте говорити відверто – обидві сторони катували військовополонених, обидві сторони замішані і в мародерстві. З боку України, можливо, це було більше у зв'язку з тим, що у нас ЗСУ просто чисельно більші. І артилерії у нас більше, тому і артилерійських ударів по мирних домівках в набагато більшій кількості", – озвучив нахабну брехню про захисників України колаборант.

Крім того, він закликав вивести всі образи за дужки і примиритися. Одіозний Мединський підкреслив, що вважає своїм завданням показати українським військовим і окупантам, що це цілком реально потиснути один одному руки і спокійно обговорити всі проблеми. Він цинічно назвав свій план першим кроком до миру.

З подібною риторикою виступив і ще один гість в студії, якого представили, як українського військового. Втім невідомо, чи дійсно він ним є або все ж це актор-пропагандист.

"Я думаю, нам всім треба покаятися, тому що всі ми грішні. І людина має право змінити свої погляди, отримати ширшу інформацію про те, що відбувається у світі, і діяти у відповідності зі своєю совістю", – сказав прихильник російських окупантів.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...