"Я думала, що вже не маю чим плакати": Дівчина загиблого пілота Джуса була зворушена до сліз присвоєнням йому Героя України (відео)

Дівчина загиблого українського льотчика Андрія Пільщикова з позивним "Джус", блогерка, активістка та волонтерка Меланія Подоляк розплакалася, реагуючи на присвоєння йому Героя України посмертно. Відео з подяками дівчина опублікувала у своєму Інстаграмі, передають Патріоти України.

"Я думала, що я вже не маю чим плакати, але бачите як воно. Дякую дуже всім, хто писав про Андрія, підписував петицію. З одного боку - заслужено і приємно, з другого - краще, звісно, щоб цього всього з нами ніколи не було", - сказала Меланія.

Вона додала що в День захисників та захисниць України варто знати те, що всі, хто захищає зараз країну - вони всі герої безвідносно того, є у них ордени і медалі чи ні. Указ про присвоєння Андрію Пільщикову звання Героя України президент Володимир Зеленський підписав 1 жовтня.

"За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові постановляю: Присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" Пільщикову Андрію Борисовичу – майору (посмертно)", - йдеться у документі.

"Недалекий він": Іменитий тренер відверто розкритикував гравця Динамо

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:33

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думками про заявку національної команди на жовтневі матчі Ліги націй. Зокрема, він висловився про основного форварда Динамо Владислава Ваната, передають Патріоти України. «Кого міг [Ребров],...

Щороку відпочивали на Корфу: У Греції загинули дві українські туристки

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:08

На острові Корфу рятувальники виявили в морі тіла жінки та ее дочки, які, за попередніми даними, були українськими туристками. Про це повідомив суспільний мовник ERT, передають Патріоти України. Для витягнення тіл жінок на острові Корфу була організова...