"Я дуже тебе люблю": Полонений моряк зворушливо привітав дружину в залі суду (відео)

Андрій Шевченко стояв за гратами з листком, на якому з одної сторони було написано "Насте, з днем народження" та "Я тебе люблю" з іншої.

Андрій Шевченко. Фото: скріншот з відео.

Полонений український моряк Андрій Шевченко в залі російського суду зворушливо привітав свою дружину з днем народження, передають Патріоти України.

Андрій стояв за гратами з листком, на якому з одної сторони було написано "Насте, з днем народження" та "Я тебе люблю" з іншої. Про це повідомляє "Громадське" в Twitter.

"Насте, сонечко, я тебе дуже сильно люблю", – сказав моряк на камеру. У середу, 17 квітня, всім 24 полоненим морякам російський суд продовжив арешт до 24 і 26 липня.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...