"Я дуже злякалась!": Популярна українська блогерка потрапила під обстріл у Бахмуті

Українська блогерка та інтерв'юер Раміна Есхакзай показала відео з міста-фортеці Бахмута, де потрапила під артилерійський обстріл. На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що дуже злякалася, передають Патріоти України.

А хлопці, які були разом з нею, більш спокійно відреагували, оскільки вже звикли працювати в таких умовах. "Я вперше потрапила під артилерійський обстріл, злякалася. Хлопці-оператори вже не вперше працюють на таких напрямках, тому у них інша реакція. Якби поруч зі мною не було наших військових, я б не знаю, що робила! А Женя (коханий Раміни, - ред.) ще підколювати мене встигав", - написала дівчина.

Вона попросила шанувальників не переживати за неї, бо вона вже їде до Києва.

Реакція мережі на відео Раміни

  • "Боже, яка ти сильна жінка"
  • "Дякую, що не побоялася відвідати моє рідне місто"
  • "Ви - приклад для багатьох журналістів. Дякую за правду і щирість"
  • "Дякую, Раміна, що, незважаючи на страх, ти все одно йдеш і все показуєш"
  • "Мені навіть через екран телефону страшно за вас. Не робіть так більше".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...