"Я говорив": Промоутер Ф'юрі розповів, коли стане відома дата реваншу з Усиком

Френк Воррен, промоутер ексчемпіона світу в надважкій вазі Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), розповів, коли оголосять дату реваншу між британцем та абсолютним чемпіоном у хевівейті Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

Промоутер дав коментар на цю тему в інтерв'ю Sky Sports. "Я говорив з Ф’юрі після бою та коли він повернувся, просто щоб переконатися, що з ним усе гаразд. Він був дуже розчарований, але філософськи налаштований.

Реванш у будь-якому випадку був підписаний ще до того, як відбувся перший бій. Цю дату буде призначено протягом наступного місяця або близько того. Обидва бійці сказали, що хочуть цього, тому ми будемо на це спиратися", — сказав Воррен.

Не хочуть потрапити під мобілізацію? Українці різко збільшили сплату аліментів

неділя, 6 жовтень 2024, 11:45

У 2024 році українці стали відповідальніше ставитись до сплати аліментів – порівняно з минулим роком, приріст склав 30%. Причина – загроза втрати відстрочки від мобілізації, передають Патріоти України. Про це повідомив керівник Центрального управління ...

Надбавка до пенсії в Україні від 300 до 600 грн: Ось хто має право

неділя, 6 жовтень 2024, 10:44

Деякі українські пенсіонери можуть отримати доплату до пенсії. Йдеться про тих громадян, які досягли певного віку. Детальніше про це повідомили в пресслужбі Головного управління ПФУ в Полтавській області у Facebook, передають Патріоти України. Пенсіоне...