"Я якраз обідав зі своєю дівчиною": Жінка зганьбилася, відправивши своєму тренеру одне фото

У Британії радіоведуча Джемма Хілл розповіла про свою помилку щодо її тренера, який попросив її зробити фото в білизні для порівняння результатів "до" і "після" курсу тренувань. Отже, Джемма зробила, як було сказано, сфотографувалася в спідній білизні і відправила знімки тренеру, але була засмучена його відповіддю. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

"Гей, вибач, Джеммо, я мав на увазі зробити фотографії для себе, а не для того, щоб відправити мені", - відповів тренер. Радіоведуча відповіла: "Боже мій, мені дуже шкода. Що за дідько, я думала, що повинна була надіслати їх вам. Як незручно. Мені дуже шкода".

Але тренер написав, що він не просить своїх клієнтів надсилати йому фотографії в спідній білизні. "Я обідав зі своєю дівчиною, вона запитала мене, хто ця крихітка...", - додав він.

Джемма тепер не розуміє, як їй приходити на тренування, але багато хто в мережі її заспокоїв і запевнив, що цієї помилки легко припуститися.

Представники ТЦК зупинили в центрі Києва співака Monatik (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:15

Українського співака Monatik (Дмитра Монатика) зупинили в центрі Києва співробітники ТЦК (територіального центру комплектування) і поліція. Відповідне відео, яке зняв український фотограф Ян Доброносов, опубліковано 10 травня на сторінці видання Telegr...

Смертельна загроза? Імплантат компанії Маска, вживлений у мозок людини, вперше вийшов із ладу

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:30

Перший встановлений людині імплантат компанії Neuralink, якою володіє американський бізнесмен та мільярдер Ілон Макс, вийшов з ладу після того, як з мозку було витягнуто кілька ниток, що реєструють нейронну активність. Про це повідомляє The Hill. Компа...