"Я їй помстилася!": Оля Полякова вперше розповіла, як Маша Єфросиніна її сильно образила

Українська співачка Оля Полякова вперше розповіла, що тривалий час була ображена на ведучу Машу Єфросиніну. У новому випуску шоу "Дорослі дівчата" виконавиця розповіла ведучій, чому тримала на неї зло, передають Патріоти України.

Як зізналась Оля, Маша її сильно образила спочатку на одному шоу, а потім на іншому. Полякова поділилася, що Єфросиніна тоді була з нею грубою.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна / ©

Артистка зізналась, що саме це стало причиною того, що вона не прийшла на інтерв'ю до Єфросиніної. Хоча ведуча чекала на співачку вісім годин, заплатила за студію, виплатила гонорари команді.

"Я доїхала і зрозуміла, що не можу йти до тебе на інтерв'ю. Не можу і не хочу. Це було вперше, коли я реально розуміла, що тебе підставила. І я десь тобі помстилася, якщо чесно", - розповіла Оля.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна / ©

Однак вже наступного разу Полякова прийшла на інтерв'ю. А все тому, що артистка помітила, що ведуча змінилася в ліпший бік. "Ти стала іншою, я зрозуміла, що ти змінюєшся. Ми знали три різні Маші. Перша – ти була відкрита, кумедна, щира. Потім щось із тобою сталося, ти стала дуже напруженою, сконцентрованою і злючою. А потім з тебе як стало це все відпадати. Ти вже не така, якою ти була, ти зовсім інша. Але ти стала теплішою, людянішою, добрішою. Ти зовсім інша зараз у спілкуванні, дуже приємна. Але був час, коли з тобою було неприємно, бо завжди очікувалось від тебе підколки, і ти це робила", - відверто зізналась Оля.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...