"Я їй зроблю прокляття насмерть!": Одіозна кандидатка в депутати із партії Порошенка влипла у новий скандал

Наталія Баласинович проклинає не тільки поліцейських.
Наталія Баласинович. Фото: РБК.

Скандальна кандидат в народні депутати від партії колишнього президента України Петра Порошенка Європейська Солідарність під номером 30 і голова Васильківської районної ради Наталія Баласинович знову стала зіркою Мережі, передають Патріоти України.

Зазначимо, що раніше на YouTube виклали відео, як 34-річна чиновниця в стані сп'яніння і з сигаретою в руках, сидячи в машині, обклала добірним матом жінку. Автори ролика стверджують, що Баласинович так спілкується зі співробітником поліції.

А у вівторок, 18 червня, адвокат Наталія Нєупокоєва в соціальній мережі Facebok виставила на загальний огляд брудну білизну - пікантні подробиці розлучення пані Баласинович з її клієнтом. Уже в коментарях адвокат уточнила, що Баласинович - публічна людина, тому і оприлюднила ці деталі.

Громадяни в Мережі, які ознайомилися з подробицями шлюборозлучного процесу, включилися в процес обмивання кісток кандидату в депутати від партії Порошенка.



"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...