"Я його поважав": Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до Влада Ями

Продюсер Ігор Кондратюк в інтерв'ю STAND UP Battle Club відповів, чи засуджує він Влада Яму, який виїхав з України ще в перші дні повномасштабної війни й не повернувся, передають Патріоти України.

Відомий танцюрист проживає з родиною в США. Ще у 2013 році Кондратюк та Яма перетиналися на шоу Україна має талант. «Ми дуже давно не бачилися. Я його поважаю. Його є за що поважати. Це його рішення. Нехай він пояснює. На мою думку, кілька тисяч чоловіків вчинили так само як і він. Це, безумовно, не робить їх героями. Нехай він сам за себе відповідає. Я не виключаю, що з нього в армії користі, як із кози молока. Це цинічно звучить стосовно тих, кого мобілізували. Я їх не виправдовую. Ну, я знаю, який боєць Влад Яма. Ми можемо йому сказати: „Ганьба. Більше не приїжджай“. Але це неправильно. Нехай він сам розповість свою легенду», — сказав Кондратюк.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...