"Я йому навіть повірив": Український боксер розповів про те, що йому писав Повєткін після початку війни

Знаменитий український боксер Олександр Захожий (18-0, 14 КО) послав колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Повєткіна за його підтримку кремлівського диктатора Володимира Путіна та його злочинної війни проти нашої країни. 30-лектний уродженець Дніпродзержинська (нині – Кам'янське) зазначив, що росіянин зв'язувався з ним відразу ж після початку повномасштабного вторгнення РФ. Про це Захожий розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "Тайк Майсон", передають Патріоти України.

Представник суперважкого дивізіону зазначив, що якийсь час у спілкуванні з ним Повєткін відкрито не висловлювався на підтримку спроб Росії знищити українців, що змусило Олександра навіть повірити в антивоєнну позицію Російського витязя.

"Він написав мені 24 або 25 лютого. Мовляв, братні народи, як це так, війна типу почалася, взагалі не розумію. Я йому навіть повірив, бо такі були повідомлення. А через день-два він заявив про підтримку Путіна. Я виклав в Instagram і йому особисто написав, що він двулика мерзота. Потім, напевно, місяця через три він мені дзвонив, але я вже не піднімав слухавку. Я послав його за військовим російським кораблем", – зазначив Захожий.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...