"Я йому зараз п**ди дам": Володар Кубка УЄФА погрожував одноклубнику розправою після поразки від київського Динамо

Євген Селезньов проти Артема Шабанова / ФК Минай

Скандальний форвард Миная Євген Селезньов вляпався у черговий скандал. Як відомо, у своєму крайньому матчі в УПЛ Минай на власному полі поступився Динамо з рахунком 0:2. Господарі мали шанс врятувати бодай нічию, однак у доданий час пропустили вдруге і збільшили безвиграшну серію до 15-ти матчів, зазначають Патріоти України.

Одним з тих, хто болісно сприйняв поразку від чемпіона України став форвард Євген Селезньов. Скандальний нападник залишився незадоволений грою своєї команди і навіть знайшов крайнього у поразці команди. Селезньов після фінального свистка не стримував емоцій і не добирав слів на адресу свого одноклубника, обіцяючи останньому розправу у роздягальні.

"Хто цього уйо*ка випустив? Хто його на*уй випустив? На*уя ви його випускаєте? На*уй він мені потрібний тут? Щоб він вийшов падати? Сука, я йому зараз п**ди дам у роздягальні", – викрикував заведений Євген.

Наразі точно невідомо, чия гра викликала таку реакцію у Селезньова. Однак серед тих, хто вийшов на заміну у Минаї були: Міслав Матіч, Михайло Месхі, Богдан Коваленко та Едвард Кобак.

Нагадаємо, після 16-ти турів закарпатці йдуть у турнірній таблиці УПЛ передостанніми, маючи у своєму активі 10 очок.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...