"Я каюся!": У Києві чоловік вижив після падіння з 5-го поверху і сплутав поліцію з ангелами (відео)

Громадянин розповів патрульним, що спробував накласти на себе руки через негаразди в особистому житті.

На бульварі Дружби народів в Києві патрульні надали допомогу чоловікові, який спробував накласти на себе руки та викинувся з вікна п’ятого поверху, інформують Патріоти України.

Як повідомляється у Facebook Патрульної поліції Києва, вчора вночі на лінію 102 надійшов виклик від стурбованого чоловіка, який розповів, що його син серйозно налаштований піти з життя. Патрульні Денис Гуменюк та Ірина Мостєпан вже через декілька хвилин прибули до помешкання сина заявника. Інспектори стукали у двері, але відповіді не отримали. Зважаючи на обставини виклику та ймовірність загрози для життя людини, патрульні вирішили зайти в квартиру. Двері були не замкнені.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік випав з вікна. Ірина та Денис виявили, що чоловік хоч і отримав травми, але живий і перебуває у свідомості. До приїзду медиків інспектори надавали йому домедичну допомогу та підтримували розмовами. На місце викликали батька, який терміново виїхав до Києва. Примітно, що чоловік перебував у неадекватному стані. «Ви ангели, так? Як вас звати?... Я каюся!», - заявив постраждалий інспекторам.

Громадянин розповів патрульним, що вистрибнув з п'ятого поверху через негаразди в особистому житті та інші проблеми. Скільки часу він безпорадно пролежав до того, як патрульні знайшли його, пригадати не зміг.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...