"Я хотів би залишитись, але...": Відомий львівський блогер втік із України

Львівський блогер Юра Скайф після конфлікту з ТЦК та отриманням повістки втік до Польщі. Про це Скайф повідомив у відповідному відео, передають Патріоти України.

"Я хотв би залишитись, але склалися такі обставини... Усе заради безпеки... Поки буду тут", – сказав блогер. Він додав, що поки не знає, як надовго поїхав з України.

У суботу, 12 жовтня, блогер заявив, що опинився в епіцентрі облави, яку проводили увечері співробітники ТЦК в одному із закладів міста. За його словами, коли він намагався залишити місце подій, співробітники ТЦК витягли його і з машини та побили.

Стане розкішшю: Українцям доведеться платити 18% податку від продажу авто

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:15

Через війну та крадіжки чиновників в Україні постійно підвищуються податки, що змушує громадян з гіркотою жартувати, що скоро податками обкладуть навіть повітря. Про чергові нововведення розповіли в Міністерстві внутрішніх справ України (МВС), передают...

Відправник листів про "мінування" по всій Україні "звинуватив"... трьох журналісток

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:06

У листах про"замінування", які в понеділок, 14 жовтня, отримували навчальні заклади, дипустанови, бізнес-центри, редакції ЗМІ та інші об'єкти по всій Україні, згадуються імена журналісток Радіо Свобода, повідомляють Патріоти України. У Радіо Свобода за...