"Я лежала на землі й молилася": Злата Огнєвіч пригадала, як просто за її спиною розстріляли російського диверсанта

Співачка Злата Огнєвіч досі не може стерти з пам'яті деякі моторошні спогади про початок повномасштабної війни в Україні. Так, під час прогулянки Києвом виконавиця показала місце, яке досі змушує її відчувати хвилювання. У сторіз в Instagram зірка пригадала, як на початку війни на цьому місті просто за її спиною українські військові вбили російського диверсанта, передають Патріоти України.

"Місце, яке мене постійно тригерить. Ось тут в перші дні повномасштабного вторгнення за моєю спиною розстрілювали людину. Я так розумію, що ДРГшника, а я лежала ось тут на землі, сховавшись, і думала про те, щоб кулі не влучили в мене", - поділилася жахливим спогадом Злата.

Після усього, що довелося пережити українцям, на думку Огнєвіч, навіть і мови не може йти про те, аби пробачити росіян чи піти з ними на поступки. "Коли мені кажуть про вміння пробачати, про братерство, я не можу тому, що стільки горя, зла, болю ми пережили від ворога, що не про яке примирення не може йти мови. Мова може йти про боротьбу, про віру в те, що добро обов'язково переможе. Світло і сила і є українці! Слава нашим воїнам! Слава кожному, хто не втрачає силу душі. Я вірю в кожного і в те, що добро обов'язково переможе", - сказала співачка.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...