"Я лежала у калюжі крові": Жінка розповіла про жахи обстрілів у Харкові - окупанти влаштували пекло

Під час ракетного обстрілу російських військ житлового кварталу ХТЗ 15 квітня загинули 10 людей, серед яких 7-місячна дитина та 16-річний підліток. 29 з 35 поранених людей отримують допомогу в одній з міських лікарень. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України.

Містянка Ольга під час прогулянки отримала поранення уламком касетного снаряда. "Вийшли на вулицю подихати повітрям і потрапили під такий обстріл. Ніколи не думала й не гадала, що станеться таке. Сонечко було, чудова погода, діти на самокатах каталися, дехто на кортах грав у теніс, і потім в один момент ми почули гуркіт, пішли вибухи... Коли це трапилося, кров лилася з ноги фонтаном, просто фонтаном, я лежала у калюжі крові", — згадує Ольга.

Крім Ольги, у цій лікарні перебувають ще 28 людей, усі отримали поранення касетними снарядами, третина - у тяжкому стані, каже завідувач відділенням Віктор Піддубченко. Лікарня працює цілодобово. Рятувальники продовжують розчищати Індустріальний район від боєприпасів після обстрілу з систем реактивної артилерії, повідомили в обласній Держслужбі з надзвичайних ситуацій. Одна з ракет влучила у дитячий садок, пошкоджені житлові багатоповерхівки.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...