"Я мав би спитати його про Беслан та політичні вбивства": Олексій Панін "розгромив" Путіна в мережі

Актору шкода, що раніше він не цікавився політикою та закликав громадян проголосувати на наступних виборах. Звичайно, не за Путіна.

Російський актор Олексій Панін зізнався, що раніше не цікавився політикою і станом справ в країні. Раніше його цікавили гроші і успішне життя. На своїй офіційній сторінці в "Інстаграмі" Панін опублікував фото 2002 року, на якому Путін вручає йому державну премію РФ за художній фільм "Зірка", передають Патріоти України.

Артист написав в публікації, як шкодує про те, що не можна повернути час назад. "Зараз я б запитав, хто вбив Нємцова, Політковську і Литвиненка. Чому якісь вороги розграбували країну і позбавили людей похилого віку пенсії. Чому не врятували дітей в Беслані.... і отруїли людей газом в "Норд-Ості", - підписав фото Олексій. Також скандальний актор додав, що чекає наступних виборів президента, і закликав усіх громадян прийти і проголосувати, а не відсиджуватися вдома.

"Ось впевнений, що Панін запитав би це у Путіна", - пише користувач Мережі. "У наш час і за приказку упакувати можуть, але, можливо, не тих, у кого є фото з ВВ", - додала інша. "Свобода слова - так важливо зараз в наш час непростий ... Правда варто того, щоб про Неї говорити", - коментує публікацію користувач.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...