"Я можу бути в тебе першим": У Львові водій таксі чіплявся до 16-річної дівчинки

Львові водій однієї із служб таксі робив дитині непристойну пропозицію. Він під час поїздки домагався 16-річної дівчини. Про це пише "Еспресо. Захід" з посиланням на матір дівчини Галину Кравцову, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що її дочка їхала на фотосесію до центру міста. Під час цього водій таксі чіплявся до її доньки. Він говорив, чи "її на фотосесії лише пофотографують" та пропонував "зробити їй масаж".

"Ти просто не знайома ще з такими старшими мужчинами, я можу бути в тебе першим". Таку пропозицію почула донька", - каже Галина Кравцова.

Дівчинка була переляканою, а тому не зняла цей інцидент на камеру. Проте вже наступного дня таксист написав їй в один із месенджерів. А коли жінка опублікувала допис про інцидент у Facebook, їй теж написав водій таксі та заявив, що він "нормальний та має дітей і онуків".

Мати 16-річної дівчини звернулась із заявою до поліції та до служби таксі. Правоохоронці пообіцяли поспілкуватись із водієм, а служба таксі вже заблокувала його на рік.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...