"Я нардеп і хочу ще": Мережу підірвала відеопародія на кандидатів у Раду

У мережі був опублікований кумедний передвиборний ролик, що пародіює народних депутатів, які йдуть на вибори за мажоритарними округами на другий термін, повідомляють Патріоти України.

Відеозапис було викладено на сторінці Facebook "Вибір за вами". За сюжетом кандидат в депутати показує "соціальний пакет" з гречкою, відвідує школу нібито для її ремонту, садить дерево, фотографується з молоддю і заходить до будівлі парламенту зі словами: "це завдяки вам, дурні". "Знайомтесь, ваш улюблений кандидат Юрій Іванович Чуйко. Вибір за вами", - підписаний відеоролик.

Головну роль у відео зіграв відомий український актор і лауреат низки міжнародних премій Станіслав Боклан, який також виконував роль політика Юрія Чуйко в серіалі "Слуга народу". Слід зазначити, що кольори та дизайн в його агітації нагадують забарвлення "Партії регіонів" зразка 2010 року.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...