"Я народилася на дні": Російська акторка втекла з РФ та назвала росіян "нетямущими жебраками"

Російська акторка Яна Троянова висловилася про війну, яку в Україні розв'язала Росія. Артистка пояснила, чому чимало росіян підтримують вторгнення, проїхалася по пропагандистах та попросила вибачення в українців, передають Патріоти України.

Зокрема, Троянова приголомшена, що так багато росіян підтримують загарбницьку політику Путіна. Однак для акторки це не стало новиною. На думку знаменитості, більшість росіян – нетямущі та жебраки, і такими їх зробила влада. Жителів РФ цікавить лише, де взяти поїсти та що з алкоголю випити. Натомість часу та бажання розбиратися, що коїться в країні, у них немає.

"Спершу Путін обкрадає цей народ так, що вони стають просто жебраками. Дуже складно виживати, коли в тебе немає грошей, і дуже складно любити своїх дітей, коли ти вимушений морочити голову, де взяти пожерти та бухнути. На ці злидні застилається пропаганда потужна. Телевізор повністю віддався пропаганді... Ці голови і так порожні. У людей немає можливості цікавитися, що відбувається в країні. Вони там виживають. Я народилася на дні і знаю, як живе основна частина населення країни", - розповіла Троянова в інтерв'ю росіянину Юрію Дудю, якого в РФ визнали "іноагентом".

Також акторка проїхалася і по російським пропагандистам, зокрема по Володимиру Соловйову. На її думку, в нього не все гаразд з головою, адже людина у здоровому глузді не може говорити такі речі. "Я не розумію цих людей. Таке відчуття, що це не люди. Як можна дивитися цю людину? Це ж помітно, що він або з'їхав з глузду, або це якийсь виплодок пекла. Це хіба людина?" – прокоментувала акторка.

Наразі сама артистка перебуває за кордоном, з Росії вона втекла. Однак Троянова припускає, що ще повернеться до країни, однак лише тоді, коли закінчиться путінська диктатура. Акторка також додала, що Росія обов'язково має виплатити Україні репарації та просити вибачення за всі ті жахіття, які накоїли окупанти.

"Ми будемо відшкодовувати збитки, завдані Україні, якщо Україна нам це дозволить зробити, і робити все можливе, аби знову побудувати мир. Можливо, ми не отримаємо прощення, можливо, я не застану той час, коли нас могла би пробачити Україна. Але просити вибачення я маю право, але я не маю права чекати на прощення. Але я буду каятися, я буду просити вибачення, і я буду робити все, щоб відшкодувати ці збитки. Відповідальність на мені така ж, як і на всіх, за те, що відбулося", - зазначила Троянова.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...