"Я назвав його боягузливим л*йном": Легендарний чеський хокеїст відверто висловився про путініста Овечкіна

Легендарний чеський хокейний голкіпер Домінік Гашек пояснив, чому назвав Олександра Овечкіна боягузом. Після початку повномасштабного вторгнення Овечкін, який свого часу започаткував рух Putin Team, відмовився висловлюватися на тему війни в Україні, передають Патріоти України.

"Складна ситуація. Але ми нічого не можемо зробити. Ми просто сподіваємося, що скоро все закінчиться і що все буде добре. Путін – мій президент. Але я не політик, я просто спортсмен. Я не можу ні на що вплинути", – сказав тоді нападник.

"Я назвав його боягузливим лайном, тому що був дуже засмучений тим, що він сказав. Він сказав, що політика не пов'язана зі спортом, і він нічого не знає про війну. Звичайно, він багато може зробити", – пояснив свою позицію Гашек в інтерв'ю The Athletic.

15 жовтня генеральний менеджер хокейного клубу "Вашингтон" зізнався, що їхньому лідеру Олександру Овечкіну в США дуже складно мати публічну думку про війну в Україні. На думку Браяна Маклеллана, Овечкін розуміє, що там відбувається і він хоче бути вірним своїй країні.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...