"Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну": Відома акторка, котра живе та працює в Києві, втрапила в скандал за одіозні заяви

Олена Рєпіна. Фото: Facebook

Олена Бондарева-Рєпіна, відома своєю роллю Віри Іванівни у серіалі "Реальна містика", потрапила у скандал через антиукраїнські наративи.

Так, на обурливу ситуацію звернула увагу блогерка Аліна Доротюк. Вона опублікувала відео, на якому Олена зневажає учасників Революції Гідності і вважає цю історичну подію причиною початку повномасштабної війни:

"Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз із нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати. Проклятий Майдан!", - зазначила акторка.

Окрім того, на своїй Facebook-сторінці Рєпіна продовжує ділитися своїми неоднозначними роздумами у дописах. Зокрема, запитує "чому за вісім років ніхто мирно не врегулював конфлікт ". І додає, що "зневажає війну" і її "серце зупиняється на кладовищі".

"Для мене війна почалася 13 квітня 2014 року. Було нестерпно боляче і не зрозуміло чому, чому у нас? Чому діти Донбасу стали личинками колорада... І чому так круто перевернули історію? І люди, які перемогли фашизм, стали ворогами? І віра, якою хрещена наша земля князем Володимиром, стала непотрібною? І чому за вісім років, ніхто не захотів мирно врегулював конфлікт?", - йдеться в одному з дописів знаменитості.

Наразі акторка продовжує грати ролі в театрах у Києві.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...