"Я не чекатиму, коли можновладці-крадії одумаються": Захисниця "Азовсталі" "Пташка" відреагувала на скандал із серіалом за 33 млн і обурення українців

Парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук з позивним Пташка відреагувала на скандал із серіалом за 33 млн із держбюджету та обурення українців. На своїй сторінці в Instagram захисниця Азовсталі повідомила, що все частіше на прохання донатити на потреби військових бачить коментарі про те, що гроші потрібно просити у влади, передають Патріоти України.

«Щоразу бачу більше коментарів про те, що гроші слід би мені просити у влади, адже коїться незбагненна содомія. Мені пишуть про бруківку, реконструкцію Батьківщини-матері, 33 млн на серіал, барабани.

Мене сприймають як сліпе кошеня. Я все бачу. Але щиро вважаю, що обурення і пости в соцмережах не змінять наявність упирів серед нашої влади. А поки я чекатиму, щоб вони отямились - я помру. Але не від старості, а від того, що ворог зайде в мій бліндаж, а про це ніхто не дізнається, адже без дронів, теплаків, автівок, старлінків і ще багато чого опір неможливий», — написала вона.

Пташка також нагадала, що ворог хоче розділити український народ. «Я не амбасадор української влади в народі. Так, я вважаю, що зараз росія робить усе, щоб розділити нас між собою, викликати ненависть до президента, омбудсмена, головнокомандувача і ще багато до кого. Знаєте звідки знаю? У ПОЛОНІ МЕНІ ЩОДНЯ ВЛИВАЛИ ТЕ, що влада нас покинула, України не існує, ми нікому не потрібні, ми - лише непотріб та відпрацьований матеріал. Я чула це щодня. І чую тут. Але вже від українців», — зазначила українська захисниця.

Вона також закликала українців не забувати, що лише спільними зусиллями можна перемогти ворога.

«Я бачу єдиний вихід: не уподоблюватись їм. І працювати. Скажено працювати, не дивлячись ні на що. Я не чекатиму, коли можновладці-крадії одумаються. Я підтримуватиму всіх, хто бореться за Україну. Я працюватиму. Незалежно від сил, які намагаються допомогти росії, свідомо чи не дуже. Я бачу все. Мені боляче. Але я не здалась у полоні. І не здамся зараз», — підсумувала Пташка.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...