"Я не хотів у це вірити і приймати": Принц Гаррі розповів, як у дитинстві впорався з горем після смерті матері

Принц Гаррі написав зворушливу передмову до книги для дітей, які втратили батьків під час пандемії COVID-19. У ній він розповів, як переживав втрату після смерті матері у 1997 році, передають Патріоти України.

"Коли я був маленьким хлопчиком, я втратив маму. У той час я не хотів у це вірити і приймати, і це залишило в мені величезну порожнечу, - написав Гаррі. - Я знаю, що ви відчуваєте, і хочу запевнити вас, що згодом ця порожнеча заповниться величезною любов'ю і підтримкою. Всі ми по-різному справляємося з утратою, але мені говорили, що коли батьки потрапляють на небеса, любов і спогади про них залишаються. Вони завжди з вами, і ви можете триматися за них вічно. Я вважаю, що це правда".

Коли принцеса Діана загинула в ДТП у 1997 році, принцу Гаррі було 12 років, а його старшому братові Вільяму - 14. Обидва вони пізніше говорили, якої шкоди їхньому психічному здоров'ю заподіяла ця трагедія.

"Ви можете почуватися самотнім, вам може бути сумно, ви можете злитися, ви можете почуватися погано. Ці почуття пройдуть. І я обіцяю - вам стане краще і ви станете сильніше, коли будете готові говорити про те, що відчуваєте", - додав Гаррі. Книгу "Лікарня біля пагорба" в Англії безкоштовно роздають дітям, які втратили рідних під час пандемії.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...