"Я не можу поїхати в рідне місто": Екс-форвард "Шахтаря" і збірної України розповів, що йому погрожують розстрілом у "ДНР"

Нападник "Миная" і колишній гравець збірної України Євген Селезньов висловився про росіян і агресію з боку РФ, передають Патріоти України.

Футболіст виступив проти військової агресії РФ щодо України і розповів, що йому погрожують розстрілом у разі приїзду в рідну Макіївку. "Я не розумію, що буде далі. Там ні серця, ні мізків немає. Якісь промиті, дурні. Потрапляє в будинок, ви що, ***улися головою? Що ти робиш? Куди ви стріляєте? У тебе з головою не все добре. Яка операція? Ти що, хірург? Хто тебе питав? Який я фашист? Я в Макіївці народився, у мене прадід герой Радянського Союзу. Чи потрібно мене рятувати від самого себе? Та ти пішов в дупу. Я не можу приїхати до батька, бабусі і дідуся на могилу, тому що мені сказали, що мене там розстріляють", - сказав Селезньов в інтерв'ю програмі "Денисов Time. Війна".

Крім того, Євген Селезньов розповів про плани на своє майбутнє. "Ми розмовляли з Богдановичем (тренер "Миная" - прим.). Він дуже хоче (продовжити контракт - прим.). По-перше, я повинен себе привести в порядок. Але я вже привів. Спочатку я думав, закінчувати чи ні, але я ще не награвся.

Я бачу, як молоді гравці тягнуться до мене. Я розумію, що їм треба щось передати. Півроку - і все, що у мене є, Я залишу їм. Як далі вони будуть грати - це їх питання. Але я хочу показати, як треба працювати, як тяжко б не було на заміні або в основі. І як треба робити свою справу. Я вважаю, що я це зможу. Я покажу своєю працею, що треба робити. Якщо у мене буде стимул, якщо є куди прагнути, працювати, щоб отримувати задоволення, то 2 роки я зможу робити те, що я можу робити", - резюмував Селезньов.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...