"Я не можу пробачити собі": Брата учасниці "Євробачення-2024" від Грузії знайшли мертвим у США

Представниця Грузії на пісенному конкурсі "Євробачення-2024", співачка NUTSA шокувала шанувальників новиною. У сторіз своєї сторінки в Instagram артистка повідомила, що її старшого брата Дато знайшли мертвим у автомобілі в США, передають Патріоти України.

Що саме сталося, виконавиця не повідомила. NUTSA зізналася, що останнім часом була не надто близькою з рідною людиною, чого не може собі пробачити. "Мого найгарнішого брата Дато знайшли мертвим у машині в Америці. Я не знаю, що може відчувати людина, в мене наче частину серця розірвали на шматки, я так відчуваю. Я не можу пробачити собі, що в мене не було з ним близьких стосунків, особливо останнім часом. Але я завжди любила його, як частину свого серця, з дитинства", - написала NUTSA.

Співачка поділилася, що той факт, що вона не приділяла достатньо часу своєму брату, переслідуватиме її до кінця життя. "Це так розриває моє серце, і мені так шкода, що я насправді втратила свої стосунки з ним, через що я не можу зрозуміти себе. Ці страждання переслідуватимуть мене до кінця мого життя і цей душевний біль, який я відчуваю сьогодні, ніколи не вщухне", - додала артистка.

NUTSA охарактеризувала свого покійного брата, як гарного друга, гарного сина, чоловіка та батька, а також великим патріотом своєї країни. "Дякую тобі за це! Я завжди сумуватиму за тобою, і будь ласка пробач мене через те, що я взагалі не змогла приїхати до тебе. Я люблю тебе і завжди буду любити", - сказала співачка.

Як ми зазначали вище, співачка NUTSA представить Грузію на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024" з піснею Firefighter. наразі букмекери пророкують їй 17 місце.

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...