"Я не приховую, що я - дебіл": Міністр Милованов відреагував на критику Коломойського (відео)

За словами міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова, головне не те, що бізнесмен Ігор Коломойський назвав його "дебілом", а результати.

Тимофій Милованов. Фото: Фейсбук.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов заявив на брифінгу в Кабінеті Міністрів 22 жовтня, що не приховує того, що "дебіл". Відео опубліковано на каналі НАШ.МАКСІ-ТБ у YouTube, передають Патріоти України.

Журналістка попросила Милованов прокоментувати висловлювання бізнесмена Ігоря Коломойського, який назвав міністра економіки "дебілом". "Ну дивіться, я цього не скриваю, що я дебіл... Я жартую. Тут головне не це, а результати. І я думаю, що скандал вичерпано, тому що висловилися всі. І "Квартал"... Я вчора говорив із Юзиком [нардепом від "Слуги народу" Юрієм Корявченковим], він, до речі, дуже хороша людина. Я думаю, що сьогодні з ним селфі повішу з Трускавця... Він класний... Я трохи в сторону пішов. Думаю, що важливо, що ми бачимо дискусію всередині суспільства. Форма цієї дискусії комусь подобається, комусь не подобається. Але це нормально. У кожного є своя позиція, і ці позиції дуже різні. Це і є насправді вільне суспільство", – заявив Милованов.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...