"Я не радію, коли у сусіда корова здохла": Кондратюк відреагував на скандал з хором імені Верьовки (відео)

На думку продюсера, висміювати те, що у когось згоріла хата – це неприйнятно.
Ігор Кондратюк. Фото: соцмережі.

Відомий український шоумен і телеведучий Ігор Кондратюк назвав скандальний виступ хору імені Верьовки в "Квартал 95" дурістю і зазначив, що сміятися там немає над чим. Свою думку Кондратюк висловив в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну, передають Патріоти України.

Він пояснив, що не засуджує своїх колег-артистів, так як у багатьох, хто піддається критиці суспільства – є шанувальники і фанати, що доводять високі рейтинги шоу й виконавців. "У мене є розуміння, знаєш, є таке слово "зрада", на все підряд – "зрада". І мені здається, що тупості більше, ніж зрада. Ми бачимо зраду в тому, де здійснена дурість. Тому що це тупо – дурість. У людини не вистачає мізків. І те, що вони зробили – дурість", - зазначив Кондратюк.

Також він зауважив, що висміювати те, що у когось згоріла хата – це неприйнятно. "Я вважаю, що це ганебно, сміятися над тим, що у когось згоріла хата. Хоча хтось вважає інакше, наприклад, Коломойський. Для мене це неприйнятно, може, тому що ми різних світоглядів, національностей, я не знаю, чому", - сказав Кондратюк.

Він додав, що радіти тому, що у кого-то трапилося горе – дивно, тим більше, що вина Гонтарєвої не доведена. "При всіх незрозумілостях з Гонтарєвою, вона не під слідством, її ніхто не звинуватив, вона працює в якісь поважній економічній школі. І такий жест, що у неї щось згоріло. Це не моя історія, я не радію, коли у сусіда корова здохла", - додав Ігор Кондратюк.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...