"Я не торгувала вагітністю. Це дуже особисте": Приходько пояснила, чому приховувала третю вагітність (фото)

Українська співачка Анастасія Приходько заявила, що не хотіла хайпувати на своїй вагітності. Артистка додала, що зберігає сімейні цінності, тому намагалася якомога довше захищати "маленьку людину від великого дорослого світу". Такими подробицями знаменитість поділилася на особистій сторінці в Instagram. Вона також опублікувала архівне вагітне фото, на якому позувала топлес і показувала середній палець, передають Патріоти України.

"Я не торгувала вагітністю. Це дуже особисте. Я публічна людина, і по ідеї, – я давно повинна була пробігтися по всіх телеканалах і розповісти чудову новину і хайпанути на цьому. Але, ви ж мене знаєте, я не така!" – написала Приходько. Співачка також зазначила, що третя дитина – це прекрасно, і що зараз вона "вся в мамських турботах". Крім того, вона подякувала команді шоу "Маска" за те, що допомогли зберегти її секрет. Нагадаємо, що на момент зйомок проєкту Приходько знаходилася при надії.

В одному з ефірів шоу "Маска" ведучий Володимир Остапчук повідомив суддям і глядачам, що одна з героїнь проєкту вагітна. Багато хто припустив, що це може бути зірка, яка ховається під маскою Бабки. 3 квітня відбувся півфінал шоу, в якому стало відомо, що під маскою Бабки ховалася Анастасія Приходько. Однак тоді співачка дала неоднозначну відповідь, чи дійсно вона вагітна чи ні.

Коротко про знаменитість:

Анастасія Приходько – українська співачка, громадська і політична діячка. У неї є двоє дітей: 11-річна донька Нанна, яку зірка народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілава і 6-річний син Гордій від другого чоловіка, бізнесмена Олександра.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...