"Я не вбивця. Вбивця - це кримінальна відповідальність": Андрій Хливнюк зізнався, чи ліквідовував росіян на війні

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк з початком повномасштабного вторгнення рф до України одним із перших в українському шоубізнесі пішов боронити країну від російських окупантів. В інтерв'ю для YouTube-каналу pressing музикант-захисник поділився, чим він займається на фронті і що входить в його обов'язки, передають Патріоти України.

"Я пілот ударного дрону українського виробництва, який розвідує і виконує ударні місії і останні півроку це на південному напрямку фронту. Ми брали участь у боях за Херсонщину і продовжуємо це робити", - поділився Хливнюк.

Він додав, що безпосередньо займається участю в плануванні і виконанні бойових місій. "Якщо десь є ворог, до якого я можу дотягнутися і розвідка нам про це повідомила, я намагаюся знешкодити його", - сказав артист.

Також Хливнюк зізнався, чи дводилося йому вбивати російських окупантів. За словами захисника, вбивством він це назвати не може: "Я нікого не вбиваю. Я не вбивця. Вбивця – це кримінальна відповідальність. Я намагаюся деактивувати, нейтралізувати, деморалізувати людських істот. Вони, мало того, що виросли на моїх піснях, так вони ще й взяли автомати, сіли в танки і приїхали до мене додому руйнувати людям будинки, вбивати, ґвалтувати, грабувати. Тому, я не вважаю, що це вбивство", - пояснив Хливнюк.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...