"Я не виноват, меня дух блуда мучает": У Харкові батьки маленької дівчинки зловили збоченця (відео)

Впійманому чоловікові 43 роки, раніше він не мав проблем з законом.

У Харкові сімейна пара за руку зловила збоченця, який приставав до їхньої дочки. Інцидент стався 22 вересня посеред білого дня, недалеко від будинку по вул. Дизельної, 16. Батьки 6-річної дівчинки зайшли в магазин, поки їхня дочка залишалася на вулиці. В цей час до малої підійшов незнайомий чоловік, нахилився і поцілував її в губи. Мати і батько дівчинки схопили людини і викликали поліцію. Про це повідомляє новинний портал "Місто Х", передають Патріоти України.

Поки чекали правоохоронців, зробили відеозапис на телефон. На кадрах явно неадекватний громадянин намагається пояснити свої дії. "Я виноват, я в состоянии прелести, пожалуйста, не надо полиции. Этого больше никогда не повторится. Я не приставал, мне батюшка сказал, что у меня проблемы – дух прелести на мне. Меня дух блуда с утра мучает", – розповідає чоловік на відео.

Як з'ясували поліцейські, впійманому чоловікові 43 роки, раніше він не мав проблем з законом. Свій вчинок щодо дівчинки чітко пояснити не зміг. Тим часом, відеозапис з "допитом" чоловіки розлетівся по інтернету. Харків'яни налякані, адже недалеко від тієї адреси, де трапився інцидент, знаходиться школа і щодня в тих місцях проходять сотні дітей.

"Этого типа в мастерке, похожей на клубную "Металлиста", ищут уже около 3 лет. На Шишковке в каждом подъезде висели объявления о педофиле", – прокоментував відео Олег Володимирович. Відомості про подію зареєстровані в Слобідському відділі поліції. Зараз проводиться перевірка.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...