"Я не знаю, як люди взагалі можуть не попити пивка": Мілевський - про ставлення до алкоголю

Артем Мілевський назвав відмінність свого покоління футболістів від нинішнього.

Екс-нападник збірної України Артем Мілевський розповів про те, що любить випити пива після матчів. Про це Мілевський сказав у програмі "Футбольний формат" на YouTube, говорячи про те, чим молоде покоління футболістів відрізняється від його покоління, передають Патріоти України.

"Не п'ють вони. З ними не цікаво", - сказав Мілевський.

"Якщо завтра гра, то сьогодні або за два-три дні ти ж не будеш пити. Але після гри я не знаю, як люди можуть не посидіти, не попити пивка з пацанами. Не знаю... Для мене це взагалі дико", - зазначив нападник.

Він також задався питанням, що нинішнє покоління гравців робить після матчів: "Нинішня молодь - що вони роблять після гри? Водичка, і все?".

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...